Model: Busy Board House "PRINCES"
Dostupnost: 5
234,90€
Bez poreza: 192,54€

Busy XXL Kućica "PRINCESA" sadrži 6 manipulativnih ploča u 1. Ovo je set od 48 dijelova za rani razvoj djevojčica u dobi od 10 mjeseci do 5 godina. Ova očaravajuća igračka idealan je poklon za malu djecu, pružajući beskrajne sate edukativne zabave i poticanje njihove mašte, oštroumnosti i fine motorike.

 

Boja: šarena

Boja pozadinskog osvjetljenja: ljubičasta

Veličina: 60x38x38 cm


·         STRANA 1: Jednorog

Jednorog ima šarene šljokice na trbuhu. Rep mu je izrađen od jarko obojenih niti, koje su čvrsto pričvršćene na stranu kućice. Djeca mogu provlačiti prstiće kroz njih i učiti plesti pletenice.

Na dugi su pričvršćene šarene perle na elastičnoj traci koje možete povlačiti.

Na oblaku se nalazi improvizirana utičnica s utikačem.

Veseli oblak ukrašen je figurama koje treba pomicati i slagati prema boji (na primjer, crveni krug sa srcem prema crvenoj boji na oblaku).

Zvijezda i sunce na dnu zida pomiču se kad povučete polugu.

·         STRANA 2: Dvorac princeze

Balon ima sigurno pričvršćen mekani džep na uzici. Okrugli elementi iznad brave mogu se okretati. Unutar zvijezde nalaze se šarene perle koje se prosipaju kad je okrenete.

Pored tornja "leti" zmaj. Može se pomicati cik-cak gore-dolje. Na tornju su dvoja vrata. Klizanjem drvene krune na vrhu možete otvoriti gornja vrata, iza kojih se nalazi vaza s cvijećem. Druga vrata zatvaraju se bravom s ključem pričvršćenim na lanac. Iza vrata sjedi čuvar - mali pas.

Na stranama tornjeva pričvršćeni su džepovi od tkanine. Plavi se zatvara na gumb s elastičnom trakom. Ružičasti se zatvara malim gumbom.

Na čistini se nalazi patentni zatvarač i drveni elementi. Cvijeće, lišće i grmlje pričvršćeni su čičkom. Možete ih uzeti u ruke i ponovno zalijepiti u bilo kojem redoslijedu.

Uz kućicu dolaze 4 drvena lika: princeza, princ, čarobnjak i vila. S njima vaše dijete može igrati pravu čarobnu bajku.

·         STRANA 3: Vila i kočija

Zvono je pričvršćeno na srce. Pored njega je šest zupčanika. Okretanjem jednog, okretat će se svih šest. Unutar najvećeg zupčanika skriveni su šareni krugovi koji će se, kada se okreće, miješati.

Vila se može presvući. Set uključuje 3 drvene haljine na magnete. Na dnu je leptir čija se krila pomiču gore-dolje. Vezicu na grmu možete ukloniti i ponovno provući kroz rupe.

·         STRANA 4: Vrata

Kad se vrata otvore, vaše dijete može ući unutra, sjesti i sakriti se u kućici. Gornja dva vrata zatvaraju se kukom. Na svakom od njih nalaze se cvjetovi koji se mogu pomicati. Donja dva vrata zatvaraju se zasunom i lancem za vrata.

Iznad vrata nalaze se oblaci koji se mogu rotirati.

·         KROV 1: Strana s puzzlom

Drvena slagalica sastoji se od 7 dijelova. Vaše dijete će složiti sliku zeca na dugi s tri balona iznad male šume.

·         KROV 2: Strana s prekidačem

Pritiskom na prekidač cijela kućica će zasvijetliti iznutra svijetlim ljubičastim svjetlom. Pored njega je pričvršćeno malo ogledalo izrađeno od posebnog neuništivog materijala.


Na krovu je pričvršćeno pet drvenih elemenata na gumicama. Svaki od njih može se izvaditi iz krova i ponovno vratiti.

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
Sigurnosni kod (Captcha)