Model: Busy Board House "ZOO"
Dostupnost: 5
239,90€
Bez poreza: 196,64€

Busy House "ZOO" sastoji se od 6 manipulativnih ploča u jednom. To je set od 48 elemenata za rani razvoj dječaka i djevojčica u dobi od 10 mjeseci do 5 godina. Ova očaravajuća igračka idealan je poklon za malu djecu, pružajući beskrajne sate edukativne zabave i stimulirajući njihovu maštu, oštroumnost i finu motoriku.

 

Veličina: 65*38*38 CM


·         Stranica 1:

Ima četiri velika vrata s čičak trakama i lančićem na vratima koje djeca obožavaju. Otvorite sva vrata kako biste otkrili prostrano igralište gdje se vaše dijete može sakriti, stvoriti improvizirani zoološki vrt ili jednostavno pustiti mašti na volju!

·         Stranica 2:

Potaknite svoje dijete da nahrani životinje! Majmun voli banane i uživa u šuškavim zvukovima koje one proizvode. Lav postaje sretan i veseo kad ga se nahrani mesom. Svaka namirnica pohranjena je u džepovima s različitim mehanizmima za otvaranje: gumbi, vezice i gumirani gumbi. Dok se vaše dijete igra, naučit će o životinjama i poboljšati svoju hvataljku i koordinacijske vještine.

·         Stranica 3:

Zaronite u podvodni svijet s morskim stvorenjima! Zavežite slatku kornjaču, promatrajte kita kako hvata ribu na gumicama i istražite ocean s podmornicom koja ima propeler koji se vrti. Razvijajte taktilne senzacije dodirivanjem šljokica i zabavite se okrećući šarene školjkaste zupčanike. Navigirajte kroz labirint i sastavite višedijelne slike kako biste poboljšali logičko razmišljanje.

·         Stranica 4:

Otključajte vrata ključevima da otkrijete tko se skriva iza njih! Spustite novčiće niz očaravajuće vilinsko drvo i uhvatite ih ispod. Lampa se pali jednostavnim klikom, dok improvizirana utičnica i zupčanik čine da se mali zupčanici okreću. Učite boje pomoću perli na uzicama.

·         Krov:

Osvijetlite cijelu kuću čarobnim ogledalom u obliku oblaka i malim suncem, stvarajući bajkovitu atmosferu. Eksperimentirajte sa zabavnim oblicima i bojama koristeći gumene trake.

·         Krov:

Igrajte se s zupčanicima koji se okreću ujednačeno kad se jedan gurne, dok leptir i ptica demonstriraju koncept velikog i malog.


Transformirajte vrijeme igre svog djeteta s ovom očaravajućom Busy Board Kućom XXL, savršenom za poticanje njihove radoznalosti i razvoja.

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
Sigurnosni kod (Captcha)