Imamo vlastitu proizvodnju igrališta,  koja temelji na prirodnim materijalima. Koristimo drvo bukve, bora i nekih drugih vrsta. Drvo je obnovljivi prirodni resurs, zato su naša igrališta prijateljska za okolinu. Kod proizvodnje  ne koristimo kemikalija koje bi mogle štetiti ljudima, životinjama ili okolišu.


Od trupaca izradimo letvice različitih veličina, koje su osnova za izradu igrališta. Letve se prethodno suše, da se kasnije ne uvijaju ili puknu.
Letve izrežemo i oblikujemo  u pojedinačne sastavne elemente. Puno pažnje posvetimo na kvalitetu izrade. Svaku letva je obrađena ručno, pazeći da je površina dobro brušena, glatka, bez pogrešaka i dobro zaobljena. To osigurava da je stisak kod upotrebe ugodan te da igralište nema oštre rubove, koji bi mogli biti opasni za djecu.
Kod proizvodnje, pomažemo si raznim strojevima, alatima i opremom. Koristimo pile, tokarilice, brusilice i druge alate, koji su sastavni dio svake stolarske radionice.
Prije pakiranja u ambalažu, sva igrališta detaljno pregledamo. Obratimo pozornost na bilo kakve nepravilnosti koje se pojave u proizvodnji. Time osiguramo, da kupci dobiju vrhunsko izrađena i visoko kvalitetna igrališta bez pogreške, koja će dugo služiti svome namjenu.

Mala veličina proizvodnje omogućuje nam da održimo visoku razinu kvalitete i kupcima dobavimo proizvode, kakve oni žele: odlične, atraktivne i korisne.

Egir d.o.o

skladište: Britof 27, 4000 Kranj

registarski broj: 7130457000

porezni broj: 91541557

Dionički kapital: 7.500,00 EUR

Okružni sud u Kranju

GSM +386 40 419367