Igrališta na otvorenom

Svi naši proizvodi izrađeni su od kvalitetnog drva, što osigurava dugotrajnu upotrebu. Pravilna njega će produžiti vijek trajanja igrališta.

Drvo je prirodni materijal, koji može izdržati dugo vremena, ako ga pravilno zaštitimo i održavamo Igrališta na otvorenom izložena su suncu i vlazi. životni vijek produžimo sa odgovarajućim premazima.

  • Igrališta postavimo na drvenu, pješčanu ili betonsku podlogu u kojoj se voda ne zadržava. Na zemlju ili travu ne mogu biti postavljeni, jer će drvo primiti vlagu iz poda i počet će trunuti. Podloga može biti namještena samo na mjestima gdje se dodiruje tlo.
  • Ako se igralište nalazi pod krovom, možemo ga zaštiti sa impregnacijskim uljem. Ulje mora imati UV zaštitu jer će na drugi način drvo bijeliti.  Igralište premažemo u skladu s uputama proizvođača, obično jednom ili dva puta godišnje. Impregnirano ulje nije pogodno za zaštitu igrališta, ispostavljenog kiši.
  • Igrališta na otvorenom prije postavljanja premažemo prozirnim zaštitnim lakom koji mora uključivat  UV apsorbere. UV apsorberi sprječavaju promjene boje drva. Premaz je potrebno obnavljati svake dvije godine.

Igralište mjesečno pregledavamo. Ako se pojave oštećenja premaza, potrebno ih je eliminirati u najkraćem mogućem roku.
Prljava igrališta očistimo krpom ili mekom spužvom namočenom u vodu. Za teže prljavštine, koristite sapun. Blato uklonimo pomoću četke. Ne koristite žičane četke, žičane mreže ili grube spužve, jer one mogu oštetiti zaštitni sloj ili drvo.

Najveći sportsko kutak zauzima samo 1,5 četvornih metara. Čak iu malim stanovima pronaći mjesto za sportske kutu. ×
Besplatna dostava za narudžbe više 350 euro. ×
Kontrola kvalitete i siguran proizvodnja prirodnog drva sigurati zdrav razvoj djece bez ikakvog rizika. ×
Sportsko kutak će se brzo skinut ako je potrebno da se brzo prazni prostori. ×